Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de viroze și pneumonii
30.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 202

Câteva mii de oameni din județul Olt au avut de suferit din cauza vremii schimbătoare. Numai în ultima săptămână, aproape 3.000 de persoane: copii, adulți și vârstnici, au fost diagnosticați cu viroze sau pneumonii. Majoritatea pacienților nu sunt vaccinați împotriva gripei.


Schimbările bruște de temperatură din ultimele zile nu fac bine organismului. Aproape 3.000 de persoane s-au îmbolnăvit la finalul acestei luni, iar numărul cazurilor este în creștere, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt.
Aproape toți pacienții care s-au îmbolnăvit nu au făcut vaccinul antigripal. Medicii spun că după aceste zile călduroase se așteaptă la un nou val de îmbolnăviri și reamintesc oamenilor că vaccinarea rămâne cea mai sigură metodă de prevenire. Vaccinul antigripal este gratuit și se găsește în cabinetele medicilor de familie.
Pentru prevenirea îmbolnăvirii, medicii recomandă evitarea aglomerației și consumul de fructe și legume proaspete. De asemenea, suplimentele alimentare ne pot feri de răceală, însă ele trebuie luate numai la recomandarea medicului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE