Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai multe concedii medicale
21.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 697

Avalanșă de cereri la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, pentru plata concediilor medicale. Peste 1.200 de angajatori solicită decontarea banilor, pentru salariații care s-au îmbolnăvit anul acesta. Reprezentnații CAS au simplificat procedura privind plata concediilor medicale, iar angajatorii nu mai sunt nevoiți să meargă la mai multe ghișee, pentru depunerea documentelor necesare.


În fiecare lună, la Casa de Asigurări de Sănătate Olt sunt înregistrate cereri pentru plata concediilor medicale. Președintele CAS Olt, Florin Ciocan, spune că anul acesta, valoarea sumelor decontate de stat a crescut cu un milion de lei, față de 2017.
În prezent, Casa de Sănătate Olt mai are de plătit angajatorilor suma de șapte milioane de lei, pentru concediile medicale solicitate de angajați. Cele mai multe concedii medicale sunt înregistrate de angajatorii societăților de pe platforma industrială a Slatinei.
Unii patroni refuză să le plătească angajaților concediile medicale, pe motiv că nu au primit banii de la CAS. Greșit, spun cei de la Casa de Sănătate, care atrag atenția patronilor că acest lucru se sancționează cu amendă.
Angajatorii își vor recupera banii mai ușor, după ce reprezentanții Casei de Sănătate au decis să desemneze o singură persoană care să se ocupe de primirea și verificarea dosarelor. Astfel, documentele nu trebuie să mai treacă prin mai multe mâini și pe la mai multe ghișee, cum se întâmpla înainte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE