Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani în plus pentru spitale
04.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 217

33 de milioane de lei a primit Casa de Asigurări de Sănătate Olt, la rectificarea bugetară națională, pentru spitalele din județ. Suma va acoperi creșterile salariale ale angajaților pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Până la acest moment, niciun spital din județ nu înregistrează arierate.


 A venit bugetul necesar pentru plata salariilor majorate ale angajaților din spitalele oltene. Suma acoperă creșterile aferente trimetrului patru din 2018, aprobate încă de anul trecut, dar pentru plata cărora nu erau prevăzute sume în buget. Reprezentanții CAS spun că așteaptă o nouă rectificare bugetară, de 20 de milioane de lei, pentru plata serviciilor medicale din lunile noiembrie și decembrie 2018.
Din cei 33 de milioane de lei, 23 au fost alocați Spitalului Județean de Urgență Slatina, care este și cea mai mare unitate medicală din județ. Acesta era singura problemă de finanțare a spitalelor din Olt care, dacă în alți ani, înregistrau arierate, în prezent nu se mai confruntă cu această problemă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019