Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani în plus pentru spitale
03.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 314

33 de milioane de lei a primit Casa de Asigurări de Sănătate Olt, la rectificarea bugetară națională, pentru spitalele din județ. Suma va acoperi creșterile salariale ale angajaților pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Până la acest moment, niciun spital din județ nu înregistrează arierate.


 A venit bugetul necesar pentru plata salariilor majorate ale angajaților din spitalele oltene. Suma acoperă creșterile aferente trimetrului patru din 2018, aprobate încă de anul trecut, dar pentru plata cărora nu erau prevăzute sume în buget. Reprezentanții CAS spun că așteaptă o nouă rectificare bugetară, de 20 de milioane de lei, pentru plata serviciilor medicale din lunile noiembrie și decembrie 2018.
Din cei 33 de milioane de lei, 23 au fost alocați Spitalului Județean de Urgență Slatina, care este și cea mai mare unitate medicală din județ. Acesta era singura problemă de finanțare a spitalelor din Olt care, dacă în alți ani, înregistrau arierate, în prezent nu se mai confruntă cu această problemă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024