Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție la viroze!
03.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 168

A venit frigul și odată cu el au început și afecțiunile respiratorii. Zeci de pacienți au ajuns la medic cu gripă, viroze sau pneumonii. Județul Olt a primit prima tranșă de vaccin antigripal, adică 1.600 de doze, deși necesarul este de peste 30.000. Au fost vaccinate doar persoanele cu risc de îmbolnăvire, adică medicii și personalul care lucrează în spitale și cabinetele medicale. Pentru restul populației sunt așteptate noi doze.


A început sezonul rece, au apărut și primele cazuri de îmbolnăvire. Medicii de familie au diagnosticat deja mai multe persoane cu infecții respiratorii, după ce acestea s-au prezentat la cabinete cu diferite simptome de răceală.

Prima tranșă de vaccin antigripal a ajuns în județul Olt săptămâna trecută, însă doar pentru cadrele medicale.
Anul trecut, mii de oameni au ajuns la spital cu infecții respiratorii, iar medicii spun că numărul cazurilor de îmbolnăvire a fost în creștere față de anii anteriori.
Pentru sezonulul acesta, peste 30.000 de doze de vaccin antigripal au fost solicitate de Direcția de Sănătate Publică Olt, pentru vaccinarea antigripală pentru sezonul rece.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE