Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani pentru centrele de permanență
27.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 264

Cu o întârziere de trei luni, au ajuns, în sfârșit, banii pentru plata cadrelor medicale care asigură continuitate la centrele de permanență din județul Olt. Bugetul este unul generos, față de restul anului, după ce tariful pe oră a crescut considerabil. În județul Olt sunt zece centre de permanență, care deservesc fiecare câte patru sau chiar cinci localități, iar reprezentanții Casei de Sănătate spun că acestea își dovedesc utilitatea.


Casa de Asigurări de Sănătate Olt nu a mai primit bani pentru decontarea serviciilor medicale oferite de centrele de permanență din județ încă din luna iunie. Săptămâna trecută, problema lipsei bugetului s-a rezolvat, iar în prezent, medicii și asistentele sunt plătiți la zi.
Deși au ajuns târziu, banii pentru centrele de permanență au fost destul de mulți, având în vedere creșterea semnificativă a tarifului pe oră, pentru medicii și asistentele care lucrează la aceste centre.
În vară, în urma unei vizite la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ministrul Sănătății, Sorina Pintea a vorbit despre o posibilă desființare a acestor centre, care nu și-ar dovedi eficiența. Declarația a fost făcută după ce medicii de la UPU s-au plâns de numărul mare de cazuri care nu reprezintă o urgență. Reprezentanții CAS spun însă că centrele de permanență sunt utile.
În județul Olt sunt zece centre de permanență, care funcționează în localitățile: Vișina, Brastavățu, Osica de Sus, Baldovinești, Crâmpoia, Dobroteasa, Bobicesti, Mihăiești, Vlădila și Strejești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019