Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vaccinul antigripal a ajuns în Olt
17.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 119

Primele doze de vaccin antigripal au ajuns, astăzi, în depozitul Direcției de Sănătate Publică Olt. Este vorba de prima tranșă, dar mai urmează și altele, până la sfârșitul lunii octombrie. Peste 1.600 de doze au fost primite, astăzi, deși DSP a solicitat peste 30.000.


Începe vaccinarea împotriva gripei pentru sezonul 2018-2019. Astăzi a ajuns prima tranșă de vaccin antigripal, iar de mâine va fi distribuit unităților sanitare. Cadrele medicale vor fi vaccinate cu prioritate, pentru că prezintă cel mai mare risc de îmbolnăvire, fiind primele care intră în contact cu pacienții.
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt recomandă vaccinarea ca fiind cea mai sigură metodă de prevenire împotriva gripă sezoniere.
Următoarele trei tranșe de vaccin antigripal trebuie să ajungă în județul Olt până în luna octombrie. La următoarea tranșă vor fi vaccinați copiii, gravidele și bătrânii. Anul trecut, în Olt s-au înregistrat 100 de cazuri de gripă sezonieră.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024