Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se caută donatori de celule stem
13.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 319

Sunteți perfect sănătos și nu vă e frică de donarea de sânge? Atunci puteți ajuta la salvarea unei vieți. Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina a demarat, astăzi, o campanie de promovare și recrutare a donatorilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Donatorului, care este sărbătorită în fiecare an pe 15 septembrie. În județul Olt sunt peste 4.000 de donatori de celule stem, Oltul aflându-se astfel pe locul trei la nivel național.


De Ziua Internațională a Donatorului de Celule Stem, reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina caută donatori. Începând de astăzi, în cadrul unei campanii, sunt recrutate persoane care doresc să ajute la salvarea de vieți omenești printr-o simplă donare de sânge.
Donarea de celule stem este o simplă donare de sânge, prin care pot fi salvate viețile mai multor persoane.
Persoanele care doresc să se înscrie în registrul donatorilor de celule stem pot merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, unde primesc mai multe informații despre această donare, completează un formular, iar apoi donează sânge.
La nivelul județului Olt sunt înscriși peste 4.000 de donatori de celule stem. O parte dintre aceștia au salvat deja viața mai multor persoane grav bolnave, printre care și mulți copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019