Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se caută donatori de celule stem
13.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 310

Sunteți perfect sănătos și nu vă e frică de donarea de sânge? Atunci puteți ajuta la salvarea unei vieți. Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina a demarat, astăzi, o campanie de promovare și recrutare a donatorilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Donatorului, care este sărbătorită în fiecare an pe 15 septembrie. În județul Olt sunt peste 4.000 de donatori de celule stem, Oltul aflându-se astfel pe locul trei la nivel național.


De Ziua Internațională a Donatorului de Celule Stem, reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina caută donatori. Începând de astăzi, în cadrul unei campanii, sunt recrutate persoane care doresc să ajute la salvarea de vieți omenești printr-o simplă donare de sânge.
Donarea de celule stem este o simplă donare de sânge, prin care pot fi salvate viețile mai multor persoane.
Persoanele care doresc să se înscrie în registrul donatorilor de celule stem pot merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, unde primesc mai multe informații despre această donare, completează un formular, iar apoi donează sânge.
La nivelul județului Olt sunt înscriși peste 4.000 de donatori de celule stem. O parte dintre aceștia au salvat deja viața mai multor persoane grav bolnave, printre care și mulți copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019