Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aprobare pentru aparatură medicală la Caracal
06.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 176

Spitalul municipal Caracal va avea în curând un aparat de radiologie mobil. Ministerul Sănătății a aprobat bugetul pentru achiziționarea aparaturii, la fel și Consiliul Local Caracal, care contribuie cu o cofinanțare de 10%. Astfel, în toamnă, unitatea medicală va cumpăra aparatul modern de care avea mare nevoie. Tot cu ajutorul Ministerului Sănătății va fi reabilitată și dotată cu aparatură medicală și Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.


 La sfârșitul lunii iunie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul municipal Caracal. Aceasta a mers în mai multe secții, pentru a vedea aparatura medicală, dar și condițiile în care sunt tratați pacienții. În cadrul vizitei, Sorina Pintea a promis că va ajuta unitatea medicală să achiziționeze echipamentele de care are nevoie.
Prețul unui aparat de radiologie mobil se ridică la 450.000 de lei. După această achiziție, urmează reabilitarea și dotarea secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului din Caracal, investiție promisă tot de Ministerul Sănătății. Spitalul municipal este o unitate medicală strategică, aflată la șapte kilometri de Baza Nato de la Deveselu. Acesta mai are nevoie și de alte dotări și lucrări de reabilitare pe unele secții, iar managerul Daniela Buiculescu spune că în curând vor mai fi cumpărate echipamente medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019