Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Neglijența în alimentație agravează bolile de inimă
03.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 277

Medicația și regimul alimentar trebuie respectate ca la carte de persoanele cu afecțiuni cardiace. Medicii spun că mulți pacienți ignoră însă aceste lucruri, mănâncă haotic și nesănătos și consumă alcool sau energizante. Acest mod de viață îi aduce înapoi la spital, pe unii dintre ei, din nefercire, în stare foarte gravă.


 Din ce în ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu afecțiuni cardiace. Șeful Secției de Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina spune că bolile de inimă afectează oameni din ce în ce mai tineri, iar situația este îngrijorătoare.
Situația poate fi ținută sub control, spun medicii, dacă pacientul respectă tot ce i se spune și are grijă de sănătatea sa. Regimul alimentar este foarte important, însă mulți pacienți ignoră acest lucru.
Între 15 și 20 de persoane ajung lunar la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în urma unui infarct miocardic. Mult, spun medicii. Aceeași cifră se înregistrează și în cazul accidentelor vasculare cerebrale și al altor afecțiuni ale inimii.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE