Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Afecțiunile coloanei, greu de tratat
02.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 324

Tot mai mulți tineri, femei și bărbați în egală măsură, sunt depistați cu afecțiuni ale coloanei vertebrale. Este vorba despre discurile intervertebrale, care dau dureri de spate uneori insuportabile. Medicii spun că, de cele mai multe ori, se ajunge la intervenții chirurgicale, după ce tratamentul nu vindecă boala.


 Între 10 și 12 pacienți ajung, într-o lună, la Secția Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu probleme ale coloanei vertebrale. Sunt afecțiuni medicale tot mai des întâlnite, atât în rândul femeilor, cât și cel al bărbaților, la vârste tot mai tinere, spun îngrijorați medicii specialiști.
Această problemă medicală poate fi prevenită, spun medicii.
Pacienții cu astfel de probleme de sănătate ajung la spital acuzând dureri insuportabile de spate. În prima fază, medicii încearcă să trateze această afecțiune cu medicamente. Când acest lucru nu este posibil, se ajunge în sala de operații.
Operațiile pe coloană se fac la Spitalul din Slatina de aproximativ un an. Echipa formată din medicii Daniel Călin și Cătălin Duican efectuează acest tip de intervenții, sub supravegherea unui medic specialist din Franța, care colaborează cu spitalul din Slatina.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE