Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi operații pe coloană la Spitalul Slatina
01.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 693

O nouă serie de operații pe coloană au fost făcute la Spitalul Județean de Urgență Slatina, sub coordonarea unui medic din Franța, care vine periodic aici, pentru a lucra împreună cu medicii slătineni. Acest tip de intervenții se fac la Slatina de un an, iar deocamdată medicii lucrează sub supravegherea acestui specialist. Recent, spitalul a primit aparatură medicală în valoare de 240.000 de lei, pentru aceste intervenții chirurgicale.


 De aproximativ un an, se operează pe coloană și la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Până acum, aceste cazuri erau redirecționate către alte spitale din țară. Zilele trecute a fost o a treia serie de astfel de operații, care au avut loc sub supravegherea unui medic specialist din Franța, care colaborează cu spitalul din Slatina.
Cel mai probabil, de la anul, după ce vor căpăta experiență, medicii slătineni vor opera singuri. Este vorba despre echipa formată din chirurgii Daniel Călin și Cătălin Duican. Aceștia urmează să meargă în Franța, pentru a asista la intervenții cât mai complexe. După o astfel de intervenție, pacientul rămâne internat doar câteva zile, după care urmează recuperarea.
Spitalul Slatina a primit recent aparatură medicală modernă pentru acest tip de intervenții chirurgicale. Este vorba despre un braţ radiologic modern, în valoare de 240.000 lei, achiziționat de Consiliul Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019