Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Secția Chirurgie - Ortopedie Infantilă nu mai este Cenușăreasa
31.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 967

Copiii care ajung în stare gravă pe Secțiile Chirurgie și Ortopedie Infantilă nu vor mai fi trimiși la alte spitale din țară, ci vor fi tratați la Slatina. De la 1 septembrie, Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea linie de gardă pe această secție, după ce Ministerul Sănătății a dat aprobare. Este pentru prima dată când Spitalul Slatina va avea medic de gardă la Chirurgie și Ortopedie Infantilă. Până acum, specialitatea era inclusă într-o linie comună cu alte specialități, iar când apăreau urgențe un medic era chemat de acasă.


 Schimbare organizatorică importantă pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Începând din această toamnă, va exista linie de gardă pe Secția Chirurgie și Ortopedie Infantilă. Spitalul Slatina nu a avut niciodată o linie de gardă pe această secție, iar cazurile grave sunt trimise la alte spitale din țară.
Pentru postul scos deja la concurs s-au înscris doi medici. Concursul urmează să aibă loc în luna august.
Într-o gardă de 24 de ore, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Slatina ajung în jur de 170 de pacienți. 20 dintre aceștia sunt copii, care ar trebui tratați pe Secția Chirurgie și Ortopedie Infantilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019