Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O nouă linie chirurgicală la Spitalul Slatina
30.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1829

Spitalul Județean de Urgență Slatina are o nouă linie chirurgicală laparoscopică, iar medicii au efectuat astăzi prima intervenție chirurgicală. Este al doilea echipament de acest fel, care va dubla numărul operațiilor la Spitalul din Slatina. Investiția a costat peste un milion de lei, fondurile fiind alocate de Consiliul Județean Olt.


Spitalul Județean de Urgență Slatina a primit la sfârșitul săptămânii trecute o nouă linie chirurgicală laparoscopică. Medicii chirurgi aveau mare nevoie de aceasta, întrucât mai exista doar una, iar intervențiile chirurgicale necesitau programare îndelungată.

Intervențiile chirurgicale laparoscopice se fac în număr mare la Spitalul din Slatina. Acest tip de intervenție înseamnă o perioadă scurtă de recuperare.
Până la finalul anului vor mai fi cumpărate și alte echipamente medicale, pentru Spitalul din Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019