Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Criză de vaccin pentru copiii de 14 ani
25.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 60

Mii de doze de vaccin împotriva difteriei, hepatitei B și tuberculozei au intrat în depozitul Direcției de Sănătate Publică Olt. Acesta a început să fie distribuit medicilor de familie, care au început deja recuperarea restanțierilor. Rămâne însă criza de vaccin pentru copiii de 14 ani. Produsul biologic lipsește încă din aprilie, iar numărul restanțierilor crește de la o lună la alta.


 Direcția de Sănătate Publică Olt a primit mii de doze de vaccin pentru bebeluși și copiii cu vârsta sub 14 ani. Cantitatea este suficientă pentru recuperarea tuturor restanțierilor, dar și desfășurarea în condiții optime a campaniilor de vaccinare, până la finalul anului 2018.
Lipsește însă în continuare vaccinul pentru copiii de 14 ani. Deși au trimis numeroase adrese la Ministerul Sănătății, pentru solicitarea vaccinului, reprezentanții DSP spun că nu au primit nici un răspuns.
Problema este că vaccinul nu poate fi înlocuit, pentru că nu există un astfel de produs biologic. Copiii rămași neimunizați nu au decât să aștepte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE