Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cancerul de prostată lovește tot mai mulți olteni
19.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 341

Cancerul de prostată lovește tot mai mulți olteni. Medicii de la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina spun că această afecțiune poate fi ținută sub control fără probleme dacă pacientul se prezintă din timp la spital și respectă medicația prescrisă. Problema este că, de cele mai multe ori, boala este depistată târziu.


 De la începutul anului, zece pacienți au fost depistați cu cancer de prostată la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Alții au venit deja cu acest diagnostic, iar medicii spun că numărul celor cu afecțiuni ale prostatei este în creștere.
Această problemă de sănătate apare la bărbați după vârsta de 50 de ani, spun medicii. Cei mai predispuși sunt cei cu astfel de antecedente în familie. Însă dacă boala este depistată din timp, poate fi ținută sub control fără probleme, precizează cadrele medicale.
O viață cât mai sănătoasă și fără fumat, spun medicii, i-ar feri pe bărbați de cancerul de prostată.
Medicii avertizează ca, la primele simptome, pacienții să se prezinte la spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019