Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cinci secții reabilitate la Spitalul Slatina
17.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3438

Încep lucrările la clădirea Medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. A fost deja semnat contractul pentru reabilitarea celor cinci secții, care vor fi refăcute și modernizate cu bani de la Consiliul Județean Olt. aproape șase milioane de lei este suma alocată pentru refacerea celor cinci etaje care nu au beneficiat de lucrări capitale de la construcție, adică din anul 1986.


 Continuă reabilitarea secțiilor la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducerea unității medicale a semnat recent contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor în clădirea Medicală. Vor fi lucrări ample, care nu mai suportau amânare.
Cele cinci etaje din corpul Medical nu au mai fost niciodată reabilitate. După încheierea lucrărilor, secțiile vor fi dotate cu mobilier nou și aparatură medicală de ultimă generație.
Un alt proiect important îl reprezintă reabilitarea imobilului în care a funcționat Creșa nr.1 din Slatina. Clădirea va fi complet refăcută, iar după modernizare aici va fi mutată Secția Psihiatrie a spitalului. În prezent, sunt evaluate ofertele pentru reabilitare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019