Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi posturi de asistente, la Spitalul din Slatina
06.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2471

Spitalul Județean de Urgență Slatina mai are nevoie de asistente. Noi posturi vor fi scoase la concurs în perioada următoare pentru Secțiile Chirurgie Generală, Ortopedie și ORL. De asemenea, vor fi angajate și noi infirmiere, pentru Secțiile Nefrologie și Urologie.


 După concursul pentru ocuparea a șase posturi de medic, care va fi organizat săptămâna viitoare, la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor fi angajate și noi asistente. Reprezentanții unității medicale spun că deficitul la această categorie de personal nu este mare, însă problema trebuie rezolvată pe unele secții, pentru a putea fi acoperite fără probleme turele de noapte.

Nevoie mai este și de infirmiere. Două dintre secțiile spitalului sunt deficitare la acest capitol, iar conducerea speră să fie ocupat măcar un singur post pe fiecare dintre acestea.
De la începutul anului, la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost angajate 15 asistente. În total, la această unitate medicală își desfășoară activitatea 840 de asistente și 250 de infirmiere și îngrijitoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018