Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina caută medici
03.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 817

Șase posturi de medici pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina vor fi scoase la concurs, în perioada imediat următoare. Două dintre acestea sunt pentru Unitatea de Primiri Urgențe, iar pentru un post spitalul a cerut aprobare de la Consiliul Județean, principalul ordonator de credite, pentru a-l transforma în post de medic pentru Compartimentul Hematologie.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează noi medici. Unitatea de Primiri Urgențe, Chirurgie Toracică, Infantilă, Ortopedie și Medicină Internă sunt secțiile în care mai este nevoie de personal, mai ales că pe unele dintre acestea există câte un singur medic.
Cele două posturi pentru UPU Slatina au mai fost scoase la concurs în urmă cu o jumătate de an, dar nu s-a prezentat nimeni. Reprezentanții unității medicale speră ca de data aceasta să fie ocupat măcar unul dintre ele. Nevoie de medici este și pentru Compartimentul de Hematologie, unde există un singur specialist.
La Spitalul Județean de Urgență Slatina lucrează 230 de medici. Dacă cele șase posturi vor fi ocupate, nu va mai exista deficit de personal, spune managerul Cătălin Rotea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE