Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mergeți la medic, la primul semn de boală!
03.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1092

Cabinetul Urologie din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina este luat cu asalt de zeci de pacienți zilnic. Oamenii vin la medic acuzând probleme de sănătate, în unele cazuri formele de boală fiind deja avansate. Medicii îi sfătuiesc pe oameni să se prezinte la control la primele semne de îmbolnăvire, pentru că afecțiunile devin apoi tot mai greu de tratat.


 A crescut adresabilitatea la cabinetul Urologie din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Tot mai mulți pacienți trecuți de vârsta de 60 de ani se prezintă la medic pentru un consult de specialitate. O parte dintre cazuri sunt chiar urgențe, spun medicii. Cei mai mulți pacienți vin și spun că au probleme de sănătate de mai mult timp, dar au evitat consultul, crezând că nu este nimic grav.
Dacă la bărbați, problemele cel mai des întâlnite sunt afecțiunile prostatei, femeile sunt diagnosticate frecvent cu infecție urinară. Deși nu par afecțiuni grave, netratate, acestea pot duce chiar la intervenții chirurgicale.
30% dintre pacienții care ajung la Urologie sunt diagnosticați cu infecție urinară. Medicii îi sfătuiesc pe oameni să nu își neglijeze sănătatea, pentru că apoi nu o mai pot trata.
De asemenea, mulți dintre pacienții care trec pragul cabinetului Urologie sunt descoperiți cu afecțiuni cu transmitere sexuală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE