Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ministrul Sănătății ajută Spitalul Caracal
28.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 234

Un aparat de radiologie mobil și o Secție de Anestezie Terapie Intensivă modernă. Asta a promis ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru Spitalul municipal din Caracal, în urma vizitei, de zilele trecute, la unitatea medicală. Reprezentanții spitalului, dar și primarul din Caracal, au primit cu bucurie vestea, mai ales că este vorba despre o unitate medicală strategică, aflată la șapte kilometri de Baza Nato de la Deveselu.


Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, însoțită de vicepremierul României, Paul Stănescu, senatorul Renică Diaconescu și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, au vizitat, la începutul acestei săptămâni, Spitalul municipal Caracal. Ministrul Sănătății a mers în mai multe secții, pentru a vedea aparatura medicală, dar și condițiile în care sunt tratați pacienții.
Ministrul Sorina Pintea a spus că va ajuta Spitalul Caracal cu un aparat de radiologie, dar și cu fonduri pentru reabilitarea Secției ATI.
În fiecare zi, la Spitalul municipal Caracal ajung 120-140 de pacienți, dintre care jumătate rămân internați. 30% dintre cazuri reprezintă pacienți din oraș, restul fiind din toată partea de sud a județului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE