Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ministrul Sănătății ajută Spitalul Caracal
28.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 216

Un aparat de radiologie mobil și o Secție de Anestezie Terapie Intensivă modernă. Asta a promis ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru Spitalul municipal din Caracal, în urma vizitei, de zilele trecute, la unitatea medicală. Reprezentanții spitalului, dar și primarul din Caracal, au primit cu bucurie vestea, mai ales că este vorba despre o unitate medicală strategică, aflată la șapte kilometri de Baza Nato de la Deveselu.


Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, însoțită de vicepremierul României, Paul Stănescu, senatorul Renică Diaconescu și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, au vizitat, la începutul acestei săptămâni, Spitalul municipal Caracal. Ministrul Sănătății a mers în mai multe secții, pentru a vedea aparatura medicală, dar și condițiile în care sunt tratați pacienții.
Ministrul Sorina Pintea a spus că va ajuta Spitalul Caracal cu un aparat de radiologie, dar și cu fonduri pentru reabilitarea Secției ATI.
În fiecare zi, la Spitalul municipal Caracal ajung 120-140 de pacienți, dintre care jumătate rămân internați. 30% dintre cazuri reprezintă pacienți din oraș, restul fiind din toată partea de sud a județului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018