Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aparatură medicală de milioane pentru Spitalul Slatina
22.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1204

O linie chirurgicală laparoscopică, aparate pentru anestezie, radiologie, dar și un ventilator pentru nou-născuți vor fi achiziționate, luna viitoare, pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Sunt echipamente medicale în valoare de 3,5 milioane de lei, solicitate de medici, care le vor înlocui pe cele vechi. Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, spune că investițiile vor continua și pe alte secții ale unității medicale.


 Investiții importante sunt făcute la Spitalul Județean de Urgență Slatina. O serie de echipamente medicale urmează să fie achiziționate, luna aceasta, pentru mai multe secții, dar și pentru sălile de operație.
Reprezentanții Spitalului Slatina spun că linia chirurgicală laparoscopică era o prioritate, întrucât numărul intervențiilor chirurgicale în această sferă a crescut foarte mult.
Aparatură nouă va fi cumpărată și pentru Secția de Terapie Intensivă, dar și pentru nou-născuți.
Fondurile pentru toate aceste echipamente medicale pentru Spitalul Slatina se ridică la 3,5 milioane de lei și sunt asigurate de Consiliul Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018