Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A venit vaccinul ROR
21.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

După aproape o lună, în care vaccinul împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei a lipsit în județul Olt, Direcția de Sănătate Publică a primit noi doze. Peste 5.400 de doze au ajuns, zilele acestea, în depozitul direcției, iar medicii de familie sunt așteptați să ridice necesarul solicitat. 1.600 de copii au rămas nevaccinați, după epuizarea stocului. Medicii de familie au început deja vaccinarea, pentru recuperarea restanțierilor.


 Direcția de Sănătate Publică Olt a primit vaccinul ROR, care lipsea de mai bine de o lună. Dozele repartizate de Ministerul Sănătății sunt suficiente până la finalul anului.
De la începutul anului, în județul Olt s-au înregistrat 88 de cazuri de rujeolă, majoritatea copiilor fiind nevaccinați. Medicii de familie sunt așteptați la depozitul direcției, pentru a ridica dozele necesare. Un alt vaccin important pentru copii este cel împotriva difteriei și tetanosului. Deși stocul la nivelul direcției este aproape epuizat, medicii de familie mai au rezerve.
Reprezentanții DSP așteaptă noi doze de vaccin Adasel, luna viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018