Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvator de suflete, salvatori de vieți
13.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 156

Un grup de 50 de persoane din zona municipiului Caracal va veni la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina să doneze pentru cei aflați în suferință. Este o campanie de donare de sânge inițiată de un preot din Caracal, care nu se află la prima acțiune de acest gen. Sângele donat va ajunge la spitalele din județ și din țară.


Pentru că în perioada verii numărul donatorilor de sânge este ceva mai scăzut, un preot din Caracal s-a gândit să organizeze o campanie. Acesta va aduce, în zilele următoare, 50 de persoane de la Caracal și din localitățile învecinate, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, pentru donare. Campania este susținută și de reprezentanții centrului.
Cu această ocazie, enoriașii își pot verifica gratuit starea de sănătate.
Inițiativa preotului Ion Iagăru trebuie să reprezinte un impuls pentru toți cei care pot deveni donatori, deci salvatori ai unor vieți omenești.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019