Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Val de solicitări pentru cardul european de sănătate
08.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 259

Este aglomerație la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, pentru eliberarea cardurilor europene de sănătate. Persoanele asigurate, care vin sau pleacă în străinătate, solicită acest document, pentru a putea beneficia de îngrijiri medicale, în cazul în care se îmbolnăvesc în concediu. Reprezentanții CAS amintesc cetățenilor că sunt decontate doar urgențele medicale.


 Tot mai mulți olteni solicită cardul european de asigurări de sănătate. Dacă în perioada obișnuită a anului numărul cererilor nu este mai mare de 130-140 pe trimestru, în prezent, această cifră se înregistrează într-o singură lună.
În fiecare an, Casa de Asigurări de Sănătate Olt decontează sume importante de bani celor care beneficiază de îngrijiri medicale de urgență în spitale din străinătate.
Cardul european de asigurări de sănătate poate fi solicitat de orice persoană asigurată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019