Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Val de solicitări pentru cardul european de sănătate
08.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 223

Este aglomerație la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, pentru eliberarea cardurilor europene de sănătate. Persoanele asigurate, care vin sau pleacă în străinătate, solicită acest document, pentru a putea beneficia de îngrijiri medicale, în cazul în care se îmbolnăvesc în concediu. Reprezentanții CAS amintesc cetățenilor că sunt decontate doar urgențele medicale.


 Tot mai mulți olteni solicită cardul european de asigurări de sănătate. Dacă în perioada obișnuită a anului numărul cererilor nu este mai mare de 130-140 pe trimestru, în prezent, această cifră se înregistrează într-o singură lună.
În fiecare an, Casa de Asigurări de Sănătate Olt decontează sume importante de bani celor care beneficiază de îngrijiri medicale de urgență în spitale din străinătate.
Cardul european de asigurări de sănătate poate fi solicitat de orice persoană asigurată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018