Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Val de solicitări pentru cardul european de sănătate
08.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 249

Este aglomerație la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, pentru eliberarea cardurilor europene de sănătate. Persoanele asigurate, care vin sau pleacă în străinătate, solicită acest document, pentru a putea beneficia de îngrijiri medicale, în cazul în care se îmbolnăvesc în concediu. Reprezentanții CAS amintesc cetățenilor că sunt decontate doar urgențele medicale.


 Tot mai mulți olteni solicită cardul european de asigurări de sănătate. Dacă în perioada obișnuită a anului numărul cererilor nu este mai mare de 130-140 pe trimestru, în prezent, această cifră se înregistrează într-o singură lună.
În fiecare an, Casa de Asigurări de Sănătate Olt decontează sume importante de bani celor care beneficiază de îngrijiri medicale de urgență în spitale din străinătate.
Cardul european de asigurări de sănătate poate fi solicitat de orice persoană asigurată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018