Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școlite la Slatina, în practică în clinici spaniole
04.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1645

Opt viitoare asistente medicale, eleve în ultimul an la Școala Postliceală Sanitară se vor afla, timp de o lună, în Spania. Vor lucra cot la cot cu asistentele unei clinici renumite și vor pune în practică tot ce au învățat în școala slătineană.


 „Stagiu de Calitate – Pașaport pentru Piața Muncii” este numele noului proiect european pe care Școala Postliceală Sanitară Slatina îl pune în practică anul acesta.
Opt dintre cele mai bune eleve ale școlii slătinene vor face practică într-o clinică din Granada. Este o provocare profesională uriașă, spun viitoarele asistente.
Pe lângă dezvoltarea competențelor profesionale, elevele școlii sanitare din Slatina vor avea posibilitatea să interacționeze cu pacienții si cu personalul medical, să-și dezvolte competențele interculturale și de comunicare în limbile engleză și spaniolă. Pot, de asemenea, să-și găsească noi contacte în vederea inserției profesionale pe piața muncii europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018