Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școlite la Slatina, în practică în clinici spaniole
04.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1597

Opt viitoare asistente medicale, eleve în ultimul an la Școala Postliceală Sanitară se vor afla, timp de o lună, în Spania. Vor lucra cot la cot cu asistentele unei clinici renumite și vor pune în practică tot ce au învățat în școala slătineană.


 „Stagiu de Calitate – Pașaport pentru Piața Muncii” este numele noului proiect european pe care Școala Postliceală Sanitară Slatina îl pune în practică anul acesta.
Opt dintre cele mai bune eleve ale școlii slătinene vor face practică într-o clinică din Granada. Este o provocare profesională uriașă, spun viitoarele asistente.
Pe lângă dezvoltarea competențelor profesionale, elevele școlii sanitare din Slatina vor avea posibilitatea să interacționeze cu pacienții si cu personalul medical, să-și dezvolte competențele interculturale și de comunicare în limbile engleză și spaniolă. Pot, de asemenea, să-și găsească noi contacte în vederea inserției profesionale pe piața muncii europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018