Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școlite la Slatina, în practică în clinici spaniole
04.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1668

Opt viitoare asistente medicale, eleve în ultimul an la Școala Postliceală Sanitară se vor afla, timp de o lună, în Spania. Vor lucra cot la cot cu asistentele unei clinici renumite și vor pune în practică tot ce au învățat în școala slătineană.


 „Stagiu de Calitate – Pașaport pentru Piața Muncii” este numele noului proiect european pe care Școala Postliceală Sanitară Slatina îl pune în practică anul acesta.
Opt dintre cele mai bune eleve ale școlii slătinene vor face practică într-o clinică din Granada. Este o provocare profesională uriașă, spun viitoarele asistente.
Pe lângă dezvoltarea competențelor profesionale, elevele școlii sanitare din Slatina vor avea posibilitatea să interacționeze cu pacienții si cu personalul medical, să-și dezvolte competențele interculturale și de comunicare în limbile engleză și spaniolă. Pot, de asemenea, să-și găsească noi contacte în vederea inserției profesionale pe piața muncii europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019