Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se investește în Spitalul Slatina
25.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1132

Continuă proiectele pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Slatina. În prezent se lucrează la înlocuirea lifturilor și se fac demersuri pentru achiziționarea de aparatură medicală. Trei milioane de lei investește Consiliul Județean Olt în echipamente medicale pentru secții și sălile de operație.


 O parte dintre lifturile Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost înlocuite, iar altele urmează, în luna iunie. Vechi de zeci de ani, acestea se defectau frecvent, iar cadrele medicale erau nevoite să transporte pacienții pe să scări. În curând, spitalul va scăpa de această problemă. De asemenea, vor fi recepționate o parte dintre lucrările de modernizare a spitalului.
Clădirea de la Medicală, dar și fosta Creșă nr. 1 din Slatina, acolo unde va fi mutată Psihiatria, urmează să intre în renovare.
Se fac demersuri și pentru achiziționarea de echipamente medicale. Consiliul Județean Olt va aloca o sumă importantă pentru acestea.
Următoarea clădire care va intra în reabilitare va fi corpul central al spitalului, care are mare nevoie de reparații capitale. În prezent se așteaptă ca cei de la Compania Națională de Investiții să liciteze lucrarea de reabilitare, această etapă a proiectului urmănd să aibă loc în luna iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018