Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se investește în Spitalul Slatina
24.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1304

Continuă proiectele pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Slatina. În prezent se lucrează la înlocuirea lifturilor și se fac demersuri pentru achiziționarea de aparatură medicală. Trei milioane de lei investește Consiliul Județean Olt în echipamente medicale pentru secții și sălile de operație.


 O parte dintre lifturile Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost înlocuite, iar altele urmează, în luna iunie. Vechi de zeci de ani, acestea se defectau frecvent, iar cadrele medicale erau nevoite să transporte pacienții pe să scări. În curând, spitalul va scăpa de această problemă. De asemenea, vor fi recepționate o parte dintre lucrările de modernizare a spitalului.
Clădirea de la Medicală, dar și fosta Creșă nr. 1 din Slatina, acolo unde va fi mutată Psihiatria, urmează să intre în renovare.
Se fac demersuri și pentru achiziționarea de echipamente medicale. Consiliul Județean Olt va aloca o sumă importantă pentru acestea.
Următoarea clădire care va intra în reabilitare va fi corpul central al spitalului, care are mare nevoie de reparații capitale. În prezent se așteaptă ca cei de la Compania Națională de Investiții să liciteze lucrarea de reabilitare, această etapă a proiectului urmănd să aibă loc în luna iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE