Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terapie pentru minte și suflet la Spitalul Slatina
23.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1972

Inițiativă inedită pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Slatina. De astăzi, aceștia au o bibliotecă în curtea unității medicale, de unde pot lua oricând o carte să o citească, pentru a-și relaxa mintea și sufletul, pe perioada internării. Ideea aparține reprezentanților Pirelli, cei care au donat și cărțile, și care colaborează de peste zece ani cu Spitalul din Slatina. Conducerea unității medicale a îmbrățișat acest demers și face apel la pacienți să nu distrugă aceste cărți și să le înapoieze la externare.


Biblioteca din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost inaugurată astăzi și va rămâne deschisă non-stop pentru pacienții unității medicale. La eveniment a fost prezent și inițiatorul acestui proiect, directorul Pirelli România.
Aceștia pot să vină la orice oră pentru a lua o carte să o citească, dacă starea de sănătate le permite acest lucru. Pentru că biblioteca va fi deschisă non-stop, angajații firmei de pază vor fi prezenți mereu în zonă, pentru a nu dispărea cărțile, dar și pentru ca spațiul să nu fie distrus. Directorul Pirelli România a răsfoit câteva cărți și chiar a recomandat câteva.
Reprezentanții Pirelli spun că vor continua proiectele pentru Spitalul din Slatina.
Pirelli susține și colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano.
 

biblioteca spitalul judetean pirelli
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE