Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terapie pentru minte și suflet la Spitalul Slatina
24.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1641

Inițiativă inedită pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Slatina. De astăzi, aceștia au o bibliotecă în curtea unității medicale, de unde pot lua oricând o carte să o citească, pentru a-și relaxa mintea și sufletul, pe perioada internării. Ideea aparține reprezentanților Pirelli, cei care au donat și cărțile, și care colaborează de peste zece ani cu Spitalul din Slatina. Conducerea unității medicale a îmbrățișat acest demers și face apel la pacienți să nu distrugă aceste cărți și să le înapoieze la externare.


Biblioteca din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost inaugurată astăzi și va rămâne deschisă non-stop pentru pacienții unității medicale. La eveniment a fost prezent și inițiatorul acestui proiect, directorul Pirelli România.
Aceștia pot să vină la orice oră pentru a lua o carte să o citească, dacă starea de sănătate le permite acest lucru. Pentru că biblioteca va fi deschisă non-stop, angajații firmei de pază vor fi prezenți mereu în zonă, pentru a nu dispărea cărțile, dar și pentru ca spațiul să nu fie distrus. Directorul Pirelli România a răsfoit câteva cărți și chiar a recomandat câteva.
Reprezentanții Pirelli spun că vor continua proiectele pentru Spitalul din Slatina.
Pirelli susține și colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano.
 

biblioteca spitalul judetean pirelli
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018