Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina – Spitalul Niguarda, zece ani de colaborare
18.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 539

Sunt peste zece ani de colaborare între medicii Spitalului Județean de Urgență Slatina și cei din Spitalul Niguarda din Milano. Un schimb de experiență din care medicii slătineni au învățat în permanență metode noi de intervenții chirurgicale și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniul medical. Colaborarea dintre cele două spitale va continua.


 Săptămâna aceasta, doi medici de la Spitalul Niguarda din Milano s-au aflat în vizită la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aceștia au consultat câteva paciente operate recent, dar au luat parte și la noi interveții chirurgicale efectuate de medicii slătineni, sub supravegherea lor. Chirurgul Osvaldo Chiara și ginecologul Fabio Sanguineti au lăudat calitatea actului medical de la Spitalul din Slatina.
Cei doi medici vor reveni în vară la Slatina, pentru a participa la noi intervenții chirurgicale. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina își doresc ca această colaborare să continue cât mai mult.
Proiectul de colaborare dintre Spitalul Slatina și Spitalul Niguarda este susținut de fabrica de anvelope din Slatina. Acesta are ca scop pregătirea și formarea profesională a asistentelor și medicilor. În cei zece ani de colaborare, zeci de cadre medicale din mai multe secții ale Spitalului Slatina au mers pentru schimb de experiență în Italia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018