Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina – Spitalul Niguarda, zece ani de colaborare
18.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 556

Sunt peste zece ani de colaborare între medicii Spitalului Județean de Urgență Slatina și cei din Spitalul Niguarda din Milano. Un schimb de experiență din care medicii slătineni au învățat în permanență metode noi de intervenții chirurgicale și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniul medical. Colaborarea dintre cele două spitale va continua.


 Săptămâna aceasta, doi medici de la Spitalul Niguarda din Milano s-au aflat în vizită la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aceștia au consultat câteva paciente operate recent, dar au luat parte și la noi interveții chirurgicale efectuate de medicii slătineni, sub supravegherea lor. Chirurgul Osvaldo Chiara și ginecologul Fabio Sanguineti au lăudat calitatea actului medical de la Spitalul din Slatina.
Cei doi medici vor reveni în vară la Slatina, pentru a participa la noi intervenții chirurgicale. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina își doresc ca această colaborare să continue cât mai mult.
Proiectul de colaborare dintre Spitalul Slatina și Spitalul Niguarda este susținut de fabrica de anvelope din Slatina. Acesta are ca scop pregătirea și formarea profesională a asistentelor și medicilor. În cei zece ani de colaborare, zeci de cadre medicale din mai multe secții ale Spitalului Slatina au mers pentru schimb de experiență în Italia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019