Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SANITAS Olt, protest la locul de muncă
07.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1062

Au fost proteste, astăzi, în toate spitalele din județul Olt. La Spitalul Județean de Urgență Slatina, salariații au protestat în intervalul 9.00 – 11.00, când au purtat cocarde roșii în piept. Activitatea medicală nu a fost întreruptă, însă intervențiile chirurgicale programate pentru astăzi au fost amânate. Salariații din sistemul medical sunt hotărâți ca pe 11 mai să intre în grevă generală, ei fiind nemulțumiți de acordarea sporurilor.


 Asistente, biologi, infirmieri, dar și medici de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au protestat, astăzi, la fel ca și colegii lor din celelalte spitale din județ. Manifestarea a fost organizată de Sindicatul Sanitas. Personalul medical este nemulțumit de noul Regulament de sporuri, care în unele cazuri a dus la diminuări de salarii.
Conducerea Spitalului Slatina spune că activitatea medicală nu a avut de suferit.
Reprezentanții Sanitas sunt hotărâți să intre în grevă generală.

Aceeași formă de protest a avut loc, astăzi, în toate spitalele din județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019