Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
SANITAS Olt, protest la locul de muncă
07.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1006

Au fost proteste, astăzi, în toate spitalele din județul Olt. La Spitalul Județean de Urgență Slatina, salariații au protestat în intervalul 9.00 – 11.00, când au purtat cocarde roșii în piept. Activitatea medicală nu a fost întreruptă, însă intervențiile chirurgicale programate pentru astăzi au fost amânate. Salariații din sistemul medical sunt hotărâți ca pe 11 mai să intre în grevă generală, ei fiind nemulțumiți de acordarea sporurilor.


 Asistente, biologi, infirmieri, dar și medici de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au protestat, astăzi, la fel ca și colegii lor din celelalte spitale din județ. Manifestarea a fost organizată de Sindicatul Sanitas. Personalul medical este nemulțumit de noul Regulament de sporuri, care în unele cazuri a dus la diminuări de salarii.
Conducerea Spitalului Slatina spune că activitatea medicală nu a avut de suferit.
Reprezentanții Sanitas sunt hotărâți să intre în grevă generală.

Aceeași formă de protest a avut loc, astăzi, în toate spitalele din județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018