Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A început schimbarea lifturilor la spital
04.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1930

Gata cu ascensoarele vechi de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care se blochează și se strică frecvent. A început deja demontarea lor, iar în aproximativ trei săptămâni vor fi înlocuite cu unele noi. Alte echipamente medicale, printre care o linie chirurgicală laparoscopică, vor ajunge în curând la Spitalul din Slatina. Investițiile sunt făcute cu bani de la Consiliul Județean Olt.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina scapă de problema ascensoarelor vechi. În această dimineață, în curtea unității medicale au ajuns unele noi, mult mai rapide și mai sigure pentru pacienți și personalul medical. În zilele următoare va începe montarea lor, iar pacienții și personalul medical nu vor mai rămâne blocați și nici nevoiți să urce pe scări șase-șapte etaje.
Spitalul urmează să primească și echipamente medicale noi, toate achiziționate cu bani de la Consiliul Județean Olt.
Până la finalul anului, Spitalul Slatina va mai fi dotat cu o serie de echipamente medicale, pentru mai multe secții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018