Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început schimbarea lifturilor la spital
04.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1976

Gata cu ascensoarele vechi de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care se blochează și se strică frecvent. A început deja demontarea lor, iar în aproximativ trei săptămâni vor fi înlocuite cu unele noi. Alte echipamente medicale, printre care o linie chirurgicală laparoscopică, vor ajunge în curând la Spitalul din Slatina. Investițiile sunt făcute cu bani de la Consiliul Județean Olt.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina scapă de problema ascensoarelor vechi. În această dimineață, în curtea unității medicale au ajuns unele noi, mult mai rapide și mai sigure pentru pacienți și personalul medical. În zilele următoare va începe montarea lor, iar pacienții și personalul medical nu vor mai rămâne blocați și nici nevoiți să urce pe scări șase-șapte etaje.
Spitalul urmează să primească și echipamente medicale noi, toate achiziționate cu bani de la Consiliul Județean Olt.
Până la finalul anului, Spitalul Slatina va mai fi dotat cu o serie de echipamente medicale, pentru mai multe secții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019