Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
O viață în slujba pacienților
27.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1653

Au petrecut mai mult timp în spital decât acasă, au lucrat cot la cot cu medicii, pentru a salva viețile pacienților, au râs și au plâns împreună cu bolnavii pe care i-au tratat zi și noapte. Este vorba despre asistentele medicale de la Spitalului Județean de Urgență Slatina, care au împlinit 40 de ani de activitate în unitatea medică. Conducerea Spitalului Slatina le-a premiat, astăzi, la cea de-a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene.


 40 de asistente medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost premiate, astăzi, la Zilele Medicale Slătinene, pentru 40 de ani de activitate în slujba unității medicale.
Cosmina Dumitrescu este una dintre cele mai vechi asistente de la Spitalul Slatina. Ne spune că pentru ea spitalul a devenit a doua casă și nu puține au fost nopțile când nu s-a putut odihni acasă, cu gândul la pacienții pe care i-a lăsat la spital.
Pe colega sa, Elena Bancu, cazurile grave o impresionează și acum, după mai bine de 40 de ani de activitate în acest domeniu.
O viață de om a lucrat și Florea Iancu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Pacienții pe care i-au tratat și le-au salvat viața le mulțumesc și acum pentru dăruirea și profesionalismul lor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018