Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O viață în slujba pacienților
27.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1697

Au petrecut mai mult timp în spital decât acasă, au lucrat cot la cot cu medicii, pentru a salva viețile pacienților, au râs și au plâns împreună cu bolnavii pe care i-au tratat zi și noapte. Este vorba despre asistentele medicale de la Spitalului Județean de Urgență Slatina, care au împlinit 40 de ani de activitate în unitatea medică. Conducerea Spitalului Slatina le-a premiat, astăzi, la cea de-a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene.


 40 de asistente medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost premiate, astăzi, la Zilele Medicale Slătinene, pentru 40 de ani de activitate în slujba unității medicale.
Cosmina Dumitrescu este una dintre cele mai vechi asistente de la Spitalul Slatina. Ne spune că pentru ea spitalul a devenit a doua casă și nu puține au fost nopțile când nu s-a putut odihni acasă, cu gândul la pacienții pe care i-a lăsat la spital.
Pe colega sa, Elena Bancu, cazurile grave o impresionează și acum, după mai bine de 40 de ani de activitate în acest domeniu.
O viață de om a lucrat și Florea Iancu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Pacienții pe care i-au tratat și le-au salvat viața le mulțumesc și acum pentru dăruirea și profesionalismul lor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019