Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Zilele Medicale, o radiografie a Spitalului Slatina
26.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 585

Eveniment marcant la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, unde – cea de a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene. Alături de medicii din Spitalul Județean de Urgență Slatina care zi de zi luptă cu bolile și salvează atâtea vieți, au fost și invitați de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, dar și de la Institutului Clinic Fundeni. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și primarul Slatinei, Emil Moț, au fost alături de eroii în halat alb de la spitalul județean.


 Au fost emoții puternice la cea de-a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene, care a fost deschisă cu filmul „Arta de a vindeca”, realizat de OltTv și cu IN MEMORIAM pentru cei plecați .
Medici, asistente, autorități locale și județene, cu toții au participat la acest eveniment de marcă pentru viața medicală din județul Olt. A fost făcută o radiografie a activității din ultimul an, iar medicii au făcut publice în lucrări științifice intervenții remarcabile, care plasează Spitalul Județean de Urgență Slatina în elita medicală națională.
Patru medici care au împlinit 40 de ani de activitate în Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost premiați pentru cariera lor de excepție.
Acest eveniment este o ocazie deosebită pentru ca profesioniștii din sănătate să se întâlnească, să schimbe impresii și să se cunoască mai bine.
Mâine vor fi prezentate noi lucrări științifice, iar asistentele medicale care au trecut de 40 de ani de activitate vor fi la rândul lor premiate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018