Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zilele Medicale, o radiografie a Spitalului Slatina
26.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 626

Eveniment marcant la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, unde – cea de a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene. Alături de medicii din Spitalul Județean de Urgență Slatina care zi de zi luptă cu bolile și salvează atâtea vieți, au fost și invitați de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, dar și de la Institutului Clinic Fundeni. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și primarul Slatinei, Emil Moț, au fost alături de eroii în halat alb de la spitalul județean.


 Au fost emoții puternice la cea de-a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene, care a fost deschisă cu filmul „Arta de a vindeca”, realizat de OltTv și cu IN MEMORIAM pentru cei plecați .
Medici, asistente, autorități locale și județene, cu toții au participat la acest eveniment de marcă pentru viața medicală din județul Olt. A fost făcută o radiografie a activității din ultimul an, iar medicii au făcut publice în lucrări științifice intervenții remarcabile, care plasează Spitalul Județean de Urgență Slatina în elita medicală națională.
Patru medici care au împlinit 40 de ani de activitate în Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost premiați pentru cariera lor de excepție.
Acest eveniment este o ocazie deosebită pentru ca profesioniștii din sănătate să se întâlnească, să schimbe impresii și să se cunoască mai bine.
Mâine vor fi prezentate noi lucrări științifice, iar asistentele medicale care au trecut de 40 de ani de activitate vor fi la rândul lor premiate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019