Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Olt: Angajați din Sănătate, la proteste în București
26.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 154

Peste 10.000 de angajați din Sănătate din toată țara au protestat, astăzi, în fața Guvernului. Din Olt au participat la miting 250 de persoane. Aceștia sunt nemulțumiți de legea salarizării și noul regulament de sporuri, din cauza căruia mulți pierd la salariu. Cei mai afectați sunt infirmierii, iar asistenții și personalul auxiliar au ieșit astăzi în stradă pentru a-i susține.


 Angajați din Sănătate din toată țara au protestat, astăzi, la București. Pregătiți cu pancarte, fluiere și vuvuzele, aceștia și-au strigat nemulțumirile în fața Guvernului. Din județul Olt, angajați de la toate spitalele s-au alăturat protestului.
Sindicaliștii sunt hotărâți ca, în cazul în care promisiunile făcute astăzi din partea guvernanților nu vor deveni realitate, începând din 11 mai să intre în grevă generală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018