Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Angajați din Sănătate, la proteste în București
26.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 171

Peste 10.000 de angajați din Sănătate din toată țara au protestat, astăzi, în fața Guvernului. Din Olt au participat la miting 250 de persoane. Aceștia sunt nemulțumiți de legea salarizării și noul regulament de sporuri, din cauza căruia mulți pierd la salariu. Cei mai afectați sunt infirmierii, iar asistenții și personalul auxiliar au ieșit astăzi în stradă pentru a-i susține.


 Angajați din Sănătate din toată țara au protestat, astăzi, la București. Pregătiți cu pancarte, fluiere și vuvuzele, aceștia și-au strigat nemulțumirile în fața Guvernului. Din județul Olt, angajați de la toate spitalele s-au alăturat protestului.
Sindicaliștii sunt hotărâți ca, în cazul în care promisiunile făcute astăzi din partea guvernanților nu vor deveni realitate, începând din 11 mai să intre în grevă generală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019