Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primele victime ale căpușelor
25.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 545

A venit căldura și odată cu ea au început și înțepăturile de căpușe. Până în prezent, peste 60 de persoane au ajuns la Spitalele din Slatina și Caracal, pentru extragerea micilor vietăți sau pentru tratament, după ce le-au îndepărtat acasă. Medicii atrag atenția că înțepătura de căpușă poate fi extrem de periculoasă!


 O ieșire la iarbă verde sau în parc vă poate trimite direct la spital. Medicii avertizează să avem grijă la căpușe pentru că, odată cu încălzirea vremii, acestea și-au făcut deja apariția în iarbă, mai ales în zonele umede. Până în prezent, zeci de persoane, copii și tineri au ajuns la spital, înțepați de aceste insecte.
Medicii spun că prevenția este cea mai importantă. Astfel, atunci când mergem la iarbă verde trebuie să avem grijă unde ne așezăm. Copiii și animalele de companie trebuie, de asemenea, verificați pe piele, pentru a nu avea insecte.
Cel mai sigur este să purtăm echipament care acoperă gambele până la genunchi sau pantaloni lungi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019