Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Sănătate pentru toți”
11.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 216

Direcția de Sănătate Publică Olt desfășoară zilele acestea o serie de acțiuni cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Evenimentele sunt organizate sub egida „Sănătate pentru toți”, iar timp de o săptămână au loc activități de informare și constientizare a populației, cu privire la accesul la serviciile medicale.


 Campania „Sănătate pentru toți” se desfășoară până pe 14 aprilie. În cadrul acesteia, medici și asistente din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt le vor vorbi cetățenilor despre accesul la serviciile medicale, despre importanța efectuării analizelor, iar pe site-ul instituției vor fi publicate sfaturi preventive.
Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ jumătate din populația lumii nu are acces la servicii esențiale de sănătate. Accesul la aceste servicii și la protecție financiară în procesul de accesare a acestora îmbunătățesc sănătatea populației, cresc speranța de viață, protejează țările de apariția unor epidemii, reduc sărăcia și riscul de foamete, creează locuri de muncă, susțin creșterea economică și egalitatea de gen, spun specialiștii.
În cadrul campaniei, vor fi realizate materiale informative, care vor fi postate în locuri publice. De asemenea, vor fi transmie materiale informative către cabinetele medicilor de familie și cabinetele medicale școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018