Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Sănătate pentru toți”
11.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 204

Direcția de Sănătate Publică Olt desfășoară zilele acestea o serie de acțiuni cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Evenimentele sunt organizate sub egida „Sănătate pentru toți”, iar timp de o săptămână au loc activități de informare și constientizare a populației, cu privire la accesul la serviciile medicale.


 Campania „Sănătate pentru toți” se desfășoară până pe 14 aprilie. În cadrul acesteia, medici și asistente din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt le vor vorbi cetățenilor despre accesul la serviciile medicale, despre importanța efectuării analizelor, iar pe site-ul instituției vor fi publicate sfaturi preventive.
Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ jumătate din populația lumii nu are acces la servicii esențiale de sănătate. Accesul la aceste servicii și la protecție financiară în procesul de accesare a acestora îmbunătățesc sănătatea populației, cresc speranța de viață, protejează țările de apariția unor epidemii, reduc sărăcia și riscul de foamete, creează locuri de muncă, susțin creșterea economică și egalitatea de gen, spun specialiștii.
În cadrul campaniei, vor fi realizate materiale informative, care vor fi postate în locuri publice. De asemenea, vor fi transmie materiale informative către cabinetele medicilor de familie și cabinetele medicale școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018