Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Spitalul Slatina atrage medici tineri
04.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1255

Tot mai mulți medici tineri vin să lucreze la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aparatura de ultimă generație, dar și modernizarea unității medicale îi atrag pe medici aici. Reprezentanții Spitalului Slatina, cu sprijinul Consiliului Județean Olt, spun că vor continua să investească în sănătate.


 Zeci de medici tineri, majoritatea din Craiova, vin să lucreze zilnic la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Radu Ungureanu este unul dintre ei. Își desfășoară activitatea în Secția Urologie și este fericit că a ales Spitalul din Slatina.

El și-a făcut stagiile de pregătire la Praga și Paris, iar în ultimii cinci ani, a lucrat la Spitalul de Urgență din Craiova. Despre echipa de la Slatina și dotările din spital, medicul Radu Ungureanu are numai cuvinte de laudă.
Medicul Ungureanu spune că adresabilitatea pacienților este crescută, și, din păcate, mulți ajung prea târziu la spital.
În ultimul an, mai mulți medici tineri au fost angajați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018