Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Urologia, asaltată de bolnavi cu cancer
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2392

Tot mai mulți pacienți ajung la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu pietre la rinichi sau cancer. Medicii specialiști sunt îngrijorați că mulți dintre bolnavi vin târziu la spital, iar lupta pentru salvarea acestora devine foarte grea. Principala cauză de îmbolnăvire o reprezintă fumatul, avertizează medicii urologi.


 Pe lângă pacienții cu pietre la rinichi, vezică sau pe uretere, la Secția Urologie ajung și multe cazuri de bolnavi cu cancer.
Unii dintre pacienți ajung la spital cu rinichii blocați, o problemă foarte gravă, spun medicii urologi.
Dacă la majoritatea bolilor stresul și alimentația nesănătoasă sunt pe primul loc, la cancerul de vezică urinară fumatul este principala cauză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018