Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Urologia, asaltată de bolnavi cu cancer
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2388

Tot mai mulți pacienți ajung la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu pietre la rinichi sau cancer. Medicii specialiști sunt îngrijorați că mulți dintre bolnavi vin târziu la spital, iar lupta pentru salvarea acestora devine foarte grea. Principala cauză de îmbolnăvire o reprezintă fumatul, avertizează medicii urologi.


 Pe lângă pacienții cu pietre la rinichi, vezică sau pe uretere, la Secția Urologie ajung și multe cazuri de bolnavi cu cancer.
Unii dintre pacienți ajung la spital cu rinichii blocați, o problemă foarte gravă, spun medicii urologi.
Dacă la majoritatea bolilor stresul și alimentația nesănătoasă sunt pe primul loc, la cancerul de vezică urinară fumatul este principala cauză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018