Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Urologia, asaltată de bolnavi cu cancer
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2371

Tot mai mulți pacienți ajung la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu pietre la rinichi sau cancer. Medicii specialiști sunt îngrijorați că mulți dintre bolnavi vin târziu la spital, iar lupta pentru salvarea acestora devine foarte grea. Principala cauză de îmbolnăvire o reprezintă fumatul, avertizează medicii urologi.


 Pe lângă pacienții cu pietre la rinichi, vezică sau pe uretere, la Secția Urologie ajung și multe cazuri de bolnavi cu cancer.
Unii dintre pacienți ajung la spital cu rinichii blocați, o problemă foarte gravă, spun medicii urologi.
Dacă la majoritatea bolilor stresul și alimentația nesănătoasă sunt pe primul loc, la cancerul de vezică urinară fumatul este principala cauză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018