Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Centru de permanență la Vlădila
29.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 179

Un nou centru de permanență se deschide sâmbătă în Olt. Este vorba despre Centrul de Permanență Fix Vlădila, al nouălea din județ.


 Șase medici vor asigura asistența medicală primară pentru locuitorii din comunele Vlădila, Traian, Studina, Rotunda și Deveselu. Centrele de permanență fixe sunt unități sanitare cu sediul stabil în localitățile respective, care asigură continuitatea asistenței medicale primare în regim de gardă pentru pacienții din zonele arondate, după terminarea programului medicilor de familie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018