Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sanitas, negocieri la Ministerul Sănătății
27.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 178

Reprezentanții Sanitas Olt și alți sindicaliști din țară au participat astăzi la negocieri cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea. După două ore de discuții, un prim pas a fost făcut deja. Anexa 10, din regulamentul de sporuri, care făcea referire la cuantumul de sporuri în sume fixe, nu va mai fi obligatorie, ci rămâne la nivel de recomandare.


 În timpul negocierilor, astăzi au avut loc și pichetări. Peste 200 de angajați din Sănătate au ieșit în fața Ministerului Sănătății, pentru a-și spune nemulțumirile. Negocierile vor continua și joi, când va fi pichetat Ministerul Muncii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018