Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sanitas, negocieri la Ministerul Sănătății
27.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 181

Reprezentanții Sanitas Olt și alți sindicaliști din țară au participat astăzi la negocieri cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea. După două ore de discuții, un prim pas a fost făcut deja. Anexa 10, din regulamentul de sporuri, care făcea referire la cuantumul de sporuri în sume fixe, nu va mai fi obligatorie, ci rămâne la nivel de recomandare.


 În timpul negocierilor, astăzi au avut loc și pichetări. Peste 200 de angajați din Sănătate au ieșit în fața Ministerului Sănătății, pentru a-și spune nemulțumirile. Negocierile vor continua și joi, când va fi pichetat Ministerul Muncii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018