Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sanitas, negocieri la Ministerul Sănătății
27.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 167

Reprezentanții Sanitas Olt și alți sindicaliști din țară au participat astăzi la negocieri cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea. După două ore de discuții, un prim pas a fost făcut deja. Anexa 10, din regulamentul de sporuri, care făcea referire la cuantumul de sporuri în sume fixe, nu va mai fi obligatorie, ci rămâne la nivel de recomandare.


 În timpul negocierilor, astăzi au avut loc și pichetări. Peste 200 de angajați din Sănătate au ieșit în fața Ministerului Sănătății, pentru a-și spune nemulțumirile. Negocierile vor continua și joi, când va fi pichetat Ministerul Muncii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018