Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nu s-au vaccinat, plătesc cu boala
21.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 284

Virozele și rujeola fac în continuare ravagii printre copii și aduți. 60 de persoane, dintre care 15 copii, sunt internați cu aceste afecțiuni la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Medicii fac apel la populație să se vaccineze, întrucât toți copiii internați cu rujeolă nu sunt imunizați. Specialiștii spun că pericolul de îmbolnăvire este în continuare mare, din cauza iernii care s-a prelungit.


 Este aglomerație pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Copii și adulți cu viroze, pneumonii și rujeolă, se află sub supravegherea cadrelor medicale.
Dacă la începutul săptămânii erau internați 12 copii cu rujeolă, în prezent sunt 15, iar medicii se tem că numărul lor va crește. În continuare sunt restricții pe mai multe secții ale Spitalului din Slatina, pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii.
Vaccinul împotriva rujeolei este gratuit, însă mulți părinți refuză imunizarea copiilor. Medicii fac apel la populație să accepte vaccinarea, pentru că aceasta salvează vieți. Vaccinul antirujeolic se găsește în cabinetele medicilor de familie.
De asemenea, medicii îi sfătuiesc pe părinți să nu îi ducă pe cei mici în colectivitate, dacă sunt răciți ori au fost diagnosticați cu viroze și urmează tratamentul acasă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019