Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nu s-au vaccinat, plătesc cu boala
21.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 266

Virozele și rujeola fac în continuare ravagii printre copii și aduți. 60 de persoane, dintre care 15 copii, sunt internați cu aceste afecțiuni la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Medicii fac apel la populație să se vaccineze, întrucât toți copiii internați cu rujeolă nu sunt imunizați. Specialiștii spun că pericolul de îmbolnăvire este în continuare mare, din cauza iernii care s-a prelungit.


 Este aglomerație pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Copii și adulți cu viroze, pneumonii și rujeolă, se află sub supravegherea cadrelor medicale.
Dacă la începutul săptămânii erau internați 12 copii cu rujeolă, în prezent sunt 15, iar medicii se tem că numărul lor va crește. În continuare sunt restricții pe mai multe secții ale Spitalului din Slatina, pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii.
Vaccinul împotriva rujeolei este gratuit, însă mulți părinți refuză imunizarea copiilor. Medicii fac apel la populație să accepte vaccinarea, pentru că aceasta salvează vieți. Vaccinul antirujeolic se găsește în cabinetele medicilor de familie.
De asemenea, medicii îi sfătuiesc pe părinți să nu îi ducă pe cei mici în colectivitate, dacă sunt răciți ori au fost diagnosticați cu viroze și urmează tratamentul acasă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018