Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătineanul cu gripă porcină, internat la București
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1194

Un bărbat de 40 de ani, din Slatina, este internat la Institutul Național „Matei Balș” din București, după ce a fost diagnosticat cu gripă porcină.


 Bărbatul este angajat al Poliției Olt, iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică spun că boala nu a fost contactată și de alți colegi. Inițial, bărbatul a fost internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului din Slatina, iar după confirmarea diagnosticului și apariția unor complicații a fost transferat cu elicopterul SMURD la București. Prietena bărbatului a fost și ea internată timp de trei zile, la Spitalul din Slatina, cu suspiciunea de gripă porcină. Potrivit directorului medical, Cătălin Pătru, diagnosticul nu s-a confirmat, iar ieri tânăra a fost externată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018