Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slătineanul cu gripă porcină, internat la București
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1152

Un bărbat de 40 de ani, din Slatina, este internat la Institutul Național „Matei Balș” din București, după ce a fost diagnosticat cu gripă porcină.


 Bărbatul este angajat al Poliției Olt, iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică spun că boala nu a fost contactată și de alți colegi. Inițial, bărbatul a fost internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului din Slatina, iar după confirmarea diagnosticului și apariția unor complicații a fost transferat cu elicopterul SMURD la București. Prietena bărbatului a fost și ea internată timp de trei zile, la Spitalul din Slatina, cu suspiciunea de gripă porcină. Potrivit directorului medical, Cătălin Pătru, diagnosticul nu s-a confirmat, iar ieri tânăra a fost externată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018