Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sanitas începe protestele
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 206

Angajații din Sănătate încep protestele. Medici, asistente, infirmieri, biologi, toate categoriile de personal medical vor ieși în stradă pe 20, 22, 27 și 29 martie. Aceștia vor picheta sediile ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor.


 După ce negocierile de ieri cu reprezentanții Ministerului Sănătății au eșuat, astăzi a avut loc Consiliul Național al Federației Sanitas. Sindicaliștii au stabilit calendarul de proteste. Timp de patru zile vor avea loc pichetări în această lună, iar în aprilie va fi un miting la care vor participa 20.000 de persoane.
Reprezentanții Sanitas sunt nemulțumiți de legea salarizării și spun că nu vor accepta ca salariile să le scadă.

Angajații din Sănătate spun că de data aceasta sunt mai uniți ca oricând și vor merge până la capăt, ajungând chiar la grevă generală, pentru că s-au săturat de promisiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018