Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sanitas începe protestele
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

Angajații din Sănătate încep protestele. Medici, asistente, infirmieri, biologi, toate categoriile de personal medical vor ieși în stradă pe 20, 22, 27 și 29 martie. Aceștia vor picheta sediile ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor.


 După ce negocierile de ieri cu reprezentanții Ministerului Sănătății au eșuat, astăzi a avut loc Consiliul Național al Federației Sanitas. Sindicaliștii au stabilit calendarul de proteste. Timp de patru zile vor avea loc pichetări în această lună, iar în aprilie va fi un miting la care vor participa 20.000 de persoane.
Reprezentanții Sanitas sunt nemulțumiți de legea salarizării și spun că nu vor accepta ca salariile să le scadă.

Angajații din Sănătate spun că de data aceasta sunt mai uniți ca oricând și vor merge până la capăt, ajungând chiar la grevă generală, pentru că s-au săturat de promisiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018