Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sanitas începe protestele
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 216

Angajații din Sănătate încep protestele. Medici, asistente, infirmieri, biologi, toate categoriile de personal medical vor ieși în stradă pe 20, 22, 27 și 29 martie. Aceștia vor picheta sediile ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor.


 După ce negocierile de ieri cu reprezentanții Ministerului Sănătății au eșuat, astăzi a avut loc Consiliul Național al Federației Sanitas. Sindicaliștii au stabilit calendarul de proteste. Timp de patru zile vor avea loc pichetări în această lună, iar în aprilie va fi un miting la care vor participa 20.000 de persoane.
Reprezentanții Sanitas sunt nemulțumiți de legea salarizării și spun că nu vor accepta ca salariile să le scadă.

Angajații din Sănătate spun că de data aceasta sunt mai uniți ca oricând și vor merge până la capăt, ajungând chiar la grevă generală, pentru că s-au săturat de promisiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018