Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sanitas se pregătește de proteste
09.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 371

Angajații din Sănătate de pregătesc de proteste. Aceștia spun că, dacă Anexa 10 din regulamentul de sporuri va fi aprobată, unele categorii de personal medical se vor trezi cu salariile diminuate. Cei mai afectați vor fi medicii, spune președinta Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu.


 Președinta Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu, va merge luni la București, alături de alți colegi sindicaliști din țară, pentru a participa la Consiliul Național Extraordinar, privind problemele din Sănătate. Va fi stabilit inclusiv calendarul de proteste, pentru că întreg personalul medical este hotărât să iasă din nou în stradă, din cauza nemulțumirilor salariale.
Deși legea salarizării s-a aflat în dezbatere publică, reprezentanții Sanitas spun că totul a fost doar de formă și că nici nu au fost luați în seamă de Ministrul Sănătății.
Medici, biologi, asistenți, infirmieri, mai toate categoriile de personal medical vor fi afectate la salariu, începând de luna viitoare. Cel mai mult de suferit vor avea medicii, susține șefa Sanitas Olt.
Sindicaliștii spun că de data aceasta vor ieși în stradă
într-un număr mult mai mare, inclusiv medicii din spitale, și vor picheta mai multe ministere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018