Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentație sănătoasă, în loc de vitamine și probiotice
07.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 169

Obișnuiți să le administrați copiilor vitamine, suplimente alimentare sau probiotice? Renunțați la acest lucru! Medicii pediatri spun că alimentația sănătoasă trebuie să fie baza, ci nu prevenția prin siropuri, mai ales fără recomandarea medicului.


Mulți părinți au obiceiul să le administreze copiilor vitamine, suplimente alimentare sau probiotice. De cele mai multe ori, fără a consulta un medic specialist. Nu este o alegere bună, susțin pediatrii.
Vaccinul este cea mai bună prevenției, explică medicii de copii. Administrat la timp, acesta îi protejează de răceli și mai ales de formele grave ale bolii.
Vaccinul antigripal există în cabinetele medicilor de familie din județ. Se administrează gratuit și salvează viața a milioane de copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018