Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Alimentație sănătoasă, în loc de vitamine și probiotice
07.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 142

Obișnuiți să le administrați copiilor vitamine, suplimente alimentare sau probiotice? Renunțați la acest lucru! Medicii pediatri spun că alimentația sănătoasă trebuie să fie baza, ci nu prevenția prin siropuri, mai ales fără recomandarea medicului.


Mulți părinți au obiceiul să le administreze copiilor vitamine, suplimente alimentare sau probiotice. De cele mai multe ori, fără a consulta un medic specialist. Nu este o alegere bună, susțin pediatrii.
Vaccinul este cea mai bună prevenției, explică medicii de copii. Administrat la timp, acesta îi protejează de răceli și mai ales de formele grave ale bolii.
Vaccinul antigripal există în cabinetele medicilor de familie din județ. Se administrează gratuit și salvează viața a milioane de copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018