Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimentație sănătoasă, în loc de vitamine și probiotice
07.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 165

Obișnuiți să le administrați copiilor vitamine, suplimente alimentare sau probiotice? Renunțați la acest lucru! Medicii pediatri spun că alimentația sănătoasă trebuie să fie baza, ci nu prevenția prin siropuri, mai ales fără recomandarea medicului.


Mulți părinți au obiceiul să le administreze copiilor vitamine, suplimente alimentare sau probiotice. De cele mai multe ori, fără a consulta un medic specialist. Nu este o alegere bună, susțin pediatrii.
Vaccinul este cea mai bună prevenției, explică medicii de copii. Administrat la timp, acesta îi protejează de răceli și mai ales de formele grave ale bolii.
Vaccinul antigripal există în cabinetele medicilor de familie din județ. Se administrează gratuit și salvează viața a milioane de copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018