Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicii, în lupta cu automedicația
06.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 325

Mulți părinți își tratează copiii după ureche sau le dau antibiotic fără știrea medicului. O mare greșeală! Pediatrii spun că după un tratament incorect cu greu reușesc să îi vindece pe copii, mai ales pe cei mici. O altă problemă o reprezintă expunerea celor bolnavi în colectivitate. Acest lucru poate prelungi perioada de boală și se pot îmbolnăvi și ceilalți copii.


 Virozele atacă tot mai mulți copii în această perioadă. De la bebeluși până la copii mai mari, aceștia ajung la medic cu infecții respiratorii, unele severe, care necesită internarea în spital. La medicii de familie, numărul prezentărilor este mare. Cei mai mulți copii ajung la cabinet cu roșu în gât și febră. În multe cazuri, părinții au început deja tratamentul.
Problema automedicației este greu de stopat, spun medicii pediatri. Din inconștiență sau pentru a contracara febra, mulți părinți hotărăsc singuri tratamentul pentru copilul lor.
Pediatrii au un sfat și pentru părinții care își duc copiii în colectivitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018