Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gheața și gerul i-au băgat în spital
02.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 306

Zeci de persoane au ajuns la spital în ultimele zile cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au căzut pe gheață. A fost înregistrat și un caz cu degerături, iar medicii atrag atenția că expunerea îndelungată la frig este foarte periculoasă. Medicii de la Ambulanță spun că numărul solicitărilor este în continuare crescut.


 Mare atenție pe unde mergeți și ce încălțăminte purtați. Zăpada și gheața ne pot trimite direct la spital, avertizează medicii. Mai multe persoane s-au ales cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au alunecat și au căzut pe stradă.
La Serviciul de Ambulanță Olt, numărul solicitărilor este în continuă creștere.
În creștere este și numărul cazurilor de viroze și pneumonii.

Restricțiile se mențin în continuare pe mai multe secții ale Spitalului Slatina. Medicii estimează că numărul virozelor și pneumoniilor se va menține în continuare crescut până aproape de finalul lunii martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018