Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gheața și gerul i-au băgat în spital
02.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 317

Zeci de persoane au ajuns la spital în ultimele zile cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au căzut pe gheață. A fost înregistrat și un caz cu degerături, iar medicii atrag atenția că expunerea îndelungată la frig este foarte periculoasă. Medicii de la Ambulanță spun că numărul solicitărilor este în continuare crescut.


 Mare atenție pe unde mergeți și ce încălțăminte purtați. Zăpada și gheața ne pot trimite direct la spital, avertizează medicii. Mai multe persoane s-au ales cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au alunecat și au căzut pe stradă.
La Serviciul de Ambulanță Olt, numărul solicitărilor este în continuă creștere.
În creștere este și numărul cazurilor de viroze și pneumonii.

Restricțiile se mențin în continuare pe mai multe secții ale Spitalului Slatina. Medicii estimează că numărul virozelor și pneumoniilor se va menține în continuare crescut până aproape de finalul lunii martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018