Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gheața și gerul i-au băgat în spital
02.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 321

Zeci de persoane au ajuns la spital în ultimele zile cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au căzut pe gheață. A fost înregistrat și un caz cu degerături, iar medicii atrag atenția că expunerea îndelungată la frig este foarte periculoasă. Medicii de la Ambulanță spun că numărul solicitărilor este în continuare crescut.


 Mare atenție pe unde mergeți și ce încălțăminte purtați. Zăpada și gheața ne pot trimite direct la spital, avertizează medicii. Mai multe persoane s-au ales cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au alunecat și au căzut pe stradă.
La Serviciul de Ambulanță Olt, numărul solicitărilor este în continuă creștere.
În creștere este și numărul cazurilor de viroze și pneumonii.

Restricțiile se mențin în continuare pe mai multe secții ale Spitalului Slatina. Medicii estimează că numărul virozelor și pneumoniilor se va menține în continuare crescut până aproape de finalul lunii martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018