Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale la cabinetele medicale școlare
01.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 245

Mai multe nereguli au fost găsite la unele cabinete dentare din cadrul unităților de învățământ din județul Olt. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au verificat activitatea acestor cabinete și au aplicat o sancțiune pentru o unitate școlară. Pentru alte deficiențe găsite, medicii au primit termen de remediere, până la următorul control.


 În perioada 20-26 februarie, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au efectuat controale la opt cabinete școlare și trei cabinete de medicină dentară din Slatina, Caracal și Corabia. În urma verificărilor au fost descoperite unele nereguli.
La Slatina au fost verificate patru cabinete școlare și de medicină dentară din cadrul unităților de învățământ. Majoritatea deficiențelor găsite au fost din punct de vedere sanitar.
La cabinetul medical de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina nu au fost găsite probleme.
Medicii stomatologi spun că, pe de altă parte, dotarea cabinetului cu amalgamator nu mai este necesară, deoarece nu mai folosesc de ani buni obturații de aliaj din argint.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018