Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Un milion de euro pentru UPU Slatina
28.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 757

Consiliul Județean va depune un proiect pe fonduri europene, prin care va achiziționa aparatură medicală în valoare de un milion de euro, pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Detaliile investiției au fost aprobate astăzi, de consilierii județeni.


 În domeniul Sănătății, fondurile europene pot fi accesate doar pentru modernizarea și dotarea ambulatoriilor și a unităților de primiri urgențe. Cu o bună parte din aceste investiții realizate, Consiliul Județean a mai avut dreptul să solicite finanțarea doar pentru dotarea UPU.
Dacă proiectul va fi declarat eligibil, în baza lui va fi achiziționată aparatură medicală în valoare de un milion de euro.
Celelalte proiecte de modernizare derulate de Consiliul Județean la Spitalul de Urgență Slatina vor fi realizate cu bani din bugetul județean, cu sprijinul Ministerului Sănătății. Astfel, se va continua modernizarea Blocului Materno-Infantil, se va reface pavilionul de la Medicală, iar secția de Psihiatrie va fi mutată într-o altă clădire, total modernizată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018