Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un milion de euro pentru UPU Slatina
28.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 772

Consiliul Județean va depune un proiect pe fonduri europene, prin care va achiziționa aparatură medicală în valoare de un milion de euro, pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Detaliile investiției au fost aprobate astăzi, de consilierii județeni.


 În domeniul Sănătății, fondurile europene pot fi accesate doar pentru modernizarea și dotarea ambulatoriilor și a unităților de primiri urgențe. Cu o bună parte din aceste investiții realizate, Consiliul Județean a mai avut dreptul să solicite finanțarea doar pentru dotarea UPU.
Dacă proiectul va fi declarat eligibil, în baza lui va fi achiziționată aparatură medicală în valoare de un milion de euro.
Celelalte proiecte de modernizare derulate de Consiliul Județean la Spitalul de Urgență Slatina vor fi realizate cu bani din bugetul județean, cu sprijinul Ministerului Sănătății. Astfel, se va continua modernizarea Blocului Materno-Infantil, se va reface pavilionul de la Medicală, iar secția de Psihiatrie va fi mutată într-o altă clădire, total modernizată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018