Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un milion de euro pentru UPU Slatina
28.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 776

Consiliul Județean va depune un proiect pe fonduri europene, prin care va achiziționa aparatură medicală în valoare de un milion de euro, pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Detaliile investiției au fost aprobate astăzi, de consilierii județeni.


 În domeniul Sănătății, fondurile europene pot fi accesate doar pentru modernizarea și dotarea ambulatoriilor și a unităților de primiri urgențe. Cu o bună parte din aceste investiții realizate, Consiliul Județean a mai avut dreptul să solicite finanțarea doar pentru dotarea UPU.
Dacă proiectul va fi declarat eligibil, în baza lui va fi achiziționată aparatură medicală în valoare de un milion de euro.
Celelalte proiecte de modernizare derulate de Consiliul Județean la Spitalul de Urgență Slatina vor fi realizate cu bani din bugetul județean, cu sprijinul Ministerului Sănătății. Astfel, se va continua modernizarea Blocului Materno-Infantil, se va reface pavilionul de la Medicală, iar secția de Psihiatrie va fi mutată într-o altă clădire, total modernizată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018