Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cazurile medicale, atent monitorizate
26.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 64

Viscolul a creat probleme și ambulanțelor în județul Olt. Mai mulți pacienți au fost direcționați către centrele de permanență și medicii de familie, după ce salvările nu au avut acces în unele zone, din cauza zăpezii. Toți bolnavii dializați au fost duși la centrele de dializă, iar o gravidă la termen a fost internată în această dimineață, pentru a naște în condiții de siguranță.


Pacienții care fac dializă, dar și o gravidă la termen au fost duși din timp la unitățile medicale.
În județul Olt sunt aproape 200 de persoane care necesită dializă. Și angajații MAI sunt pregătiți să intervină în orice moment. Peste 700 de cadre sunt disponibile în fiecare zi, pentru situațiile de urgență.
Și angajații Direcției de Sănătate Publică Olt s-au mobilizat în această perioadă. Aceștia au solicitat spitalelor, ambulanței, centrelor de permanență și medicilor de familie să transmită periodic situația cu problemele înregistrate.
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă atrag atenția angajatorilor că trebuie să asigure salariaților condiții speciale în zilele cu temperaturi scăzute. În caz contrar, riscă amenzi între 1.500 și 2.500 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018