Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cazurile medicale, atent monitorizate
26.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 58

Viscolul a creat probleme și ambulanțelor în județul Olt. Mai mulți pacienți au fost direcționați către centrele de permanență și medicii de familie, după ce salvările nu au avut acces în unele zone, din cauza zăpezii. Toți bolnavii dializați au fost duși la centrele de dializă, iar o gravidă la termen a fost internată în această dimineață, pentru a naște în condiții de siguranță.


Pacienții care fac dializă, dar și o gravidă la termen au fost duși din timp la unitățile medicale.
În județul Olt sunt aproape 200 de persoane care necesită dializă. Și angajații MAI sunt pregătiți să intervină în orice moment. Peste 700 de cadre sunt disponibile în fiecare zi, pentru situațiile de urgență.
Și angajații Direcției de Sănătate Publică Olt s-au mobilizat în această perioadă. Aceștia au solicitat spitalelor, ambulanței, centrelor de permanență și medicilor de familie să transmită periodic situația cu problemele înregistrate.
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă atrag atenția angajatorilor că trebuie să asigure salariaților condiții speciale în zilele cu temperaturi scăzute. În caz contrar, riscă amenzi între 1.500 și 2.500 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018