Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gripa menține restricțiile la spital
23.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 203

Sunt în continuare restricții pe mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență Slatina din cauza gripei. Numărul cazurilor confirmate până în prezent a ajuns la 53, iar medicii spun că pericolul de îmbolnăvire nu a trecut. Astfel, cadrele medicale recomandă celor cu simptome de răceală să rămână izolați la domiciliu, iar cei care au persoane internate în spital sunt sfătuiți să nu meargă în vizită la acestea, pentru că le pot îmbolnăvi, agravându-le starea de sănătate.


 Este în continuare alertă în județul Olt din cauza numărului mare de pacienți cu viroze, pneumonii și gripă sezonieră. La Spitalul Județean de Urgență Slatina se mențin restricțiile pe mai multe secții, pentru evitarea extinderii îmbolnăvirii. Secțiile Pediatrie și Boli Infecțioase sunt pline de astfel de bolnavi.
Persoanele care prezintă simptome de răceală sunt sfătuite să meargă la medic, să urmeze tratamentul prescris și să se izoleze la domiciliu. Medicii spun că doar cazurile mai grave sunt internate în spital.
Pentru prevenirea îmbolnăvirii, medicii recomandă să evităm aglomerațiile, să consumăm legume și fructe proaspete și, mai ales, să facem vaccinul împotriva gripei. Stocul de vaccin antigripal a fost epuizat, iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt încearcă să achiziționeze, zilele acestea, minimum 100 de doze.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE