Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gripa menține restricțiile la spital
23.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 176

Sunt în continuare restricții pe mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență Slatina din cauza gripei. Numărul cazurilor confirmate până în prezent a ajuns la 53, iar medicii spun că pericolul de îmbolnăvire nu a trecut. Astfel, cadrele medicale recomandă celor cu simptome de răceală să rămână izolați la domiciliu, iar cei care au persoane internate în spital sunt sfătuiți să nu meargă în vizită la acestea, pentru că le pot îmbolnăvi, agravându-le starea de sănătate.


 Este în continuare alertă în județul Olt din cauza numărului mare de pacienți cu viroze, pneumonii și gripă sezonieră. La Spitalul Județean de Urgență Slatina se mențin restricțiile pe mai multe secții, pentru evitarea extinderii îmbolnăvirii. Secțiile Pediatrie și Boli Infecțioase sunt pline de astfel de bolnavi.
Persoanele care prezintă simptome de răceală sunt sfătuite să meargă la medic, să urmeze tratamentul prescris și să se izoleze la domiciliu. Medicii spun că doar cazurile mai grave sunt internate în spital.
Pentru prevenirea îmbolnăvirii, medicii recomandă să evităm aglomerațiile, să consumăm legume și fructe proaspete și, mai ales, să facem vaccinul împotriva gripei. Stocul de vaccin antigripal a fost epuizat, iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt încearcă să achiziționeze, zilele acestea, minimum 100 de doze.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018