Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gripa menține restricțiile la spital
23.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 188

Sunt în continuare restricții pe mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență Slatina din cauza gripei. Numărul cazurilor confirmate până în prezent a ajuns la 53, iar medicii spun că pericolul de îmbolnăvire nu a trecut. Astfel, cadrele medicale recomandă celor cu simptome de răceală să rămână izolați la domiciliu, iar cei care au persoane internate în spital sunt sfătuiți să nu meargă în vizită la acestea, pentru că le pot îmbolnăvi, agravându-le starea de sănătate.


 Este în continuare alertă în județul Olt din cauza numărului mare de pacienți cu viroze, pneumonii și gripă sezonieră. La Spitalul Județean de Urgență Slatina se mențin restricțiile pe mai multe secții, pentru evitarea extinderii îmbolnăvirii. Secțiile Pediatrie și Boli Infecțioase sunt pline de astfel de bolnavi.
Persoanele care prezintă simptome de răceală sunt sfătuite să meargă la medic, să urmeze tratamentul prescris și să se izoleze la domiciliu. Medicii spun că doar cazurile mai grave sunt internate în spital.
Pentru prevenirea îmbolnăvirii, medicii recomandă să evităm aglomerațiile, să consumăm legume și fructe proaspete și, mai ales, să facem vaccinul împotriva gripei. Stocul de vaccin antigripal a fost epuizat, iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt încearcă să achiziționeze, zilele acestea, minimum 100 de doze.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018